ΣΥΜΒΟΥΛΗ - Πώς να επιλέξετε έναν DJ για την εκδήλωσή σας εκτός από τις μουσικές γνώσεις και την εμπειρία

Ο DJ που θα επιλέξετε

1. Συνεργάζεται μαζί σας για να κατανοήσει τις επιθυμίες σας και τι θέλετε ή δεν θέλετε για την μεγάλη σας μέρα;

MNK DJ Services – Αυτοπροσώπως, μέσω τηλεφώνου και με τον διαδικτυακό μας προγραμματιστή εκδηλώσεων. Θέλουμε να κατανοήσουμε το στυλ και τον τύπο της μουσικής που θέλετε και να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

2. Ευέλικτος σε αλλαγές και εύλογα αιτήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης;

MNK DJ Services – Μπορούμε να προσαρμόσουμε σχεδόν κάθε αίτημα για αλλαγή στη ροή του προγράμματος, της μουσικής και μπορούμε να προσθέσουμε/αλλάξουμε τα τραγούδια και το στυλ ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εάν ζητηθεί από το/τα εξουσιοδοτημένο/α άτομο/α. Δεν περιοριζόμαστε από ένα μόνο playlist.

3. Καθαρή εγκατάσταση (χωρίς καλώδια να κρέμονται και άσχημος εξοπλισμός απέναντι σε εσάς και τους καλεσμένους σας);

MNK DJ Services – Μας αρέσει η καθαρή εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε το δικό μας DJ Stand καλυμμένο με λευκό ύφασμα διακοσμημένο με φώτα LED και καλύπτει όλο τον εξοπλισμό και τα καλώδια.

4. Επίσκεψη στον χώρο πριν από την εκδήλωση για να κατανοήσει την τοποθεσία και τυχόν απαιτήσεις που μπορεί να χρειαστούν;

MNK DJ Services – Πάντα επικοινωνούμε και επισκεπτόμαστε τον χώρο. Πρέπει να κατανοήσουμε τον τόπο, τα logistics, τις απαιτήσεις ηλεκτρικής ισχύος και τυχόν περιορισμούς εάν υπάρχουν.

5. Εφεδρικό σύστημα; Ακόμα κι αν όλα τα άλλα αγνοηθούν, δεν μπορείτε να κάνετε πάρτι χωρίς μουσική. Έχει ο DJ κάποιο εφεδρικό σύστημα;

MNK DJ Services – Έχουμε ένα παράλληλο σύνολο εξοπλισμού συνδεδεμένο και έτοιμο για χρήση. Σε περίπτωση που το ένα αποτύχει, το άλλο θα αναλάβει. Παίρνουμε την μουσική πολύ σοβαρά.

Share:
170 Views
NKJDJSERVICES

Επικοινωνειστε μαζι μας
error: Content is protected !!
elΕλληνικά